mandag 8. desember 2008

Bilder av utstyr og fremgangsmåte til hudkremforsøk

skolen vår har vi lenge snakket om å få lagt ut bilder fra forsøkene, og utstyret vi bruker i naturfag. Etter en økt med min gode kollega Tim fikk vi gått gjennom et forsøk. Tim tok bildene og komprimerte dem ned til håndterbar størrelse. Det er viktig at bildene er små, du kan gjerne bruke Faststone til dette. Vi har diskutert om bildene skal ha vannmerke men har droppet det foreløpig. Tanken er at elevene skal hente de bildene de trenger og lime de inn i forsøkene.  Her kan du hente bildene fra "hudkremforsøket" vi bruker

2 kommentarer:

Kjell sa...

Dette er en kjempeide og viser hvor enkelt ting kan gjøres. Jeg "stjeler" ideen og lager et innlegg på saken på min blogg :-)
Ellers vil jeg støtte deg i forslaget om å bruke Faststone. Det er et kjempeprogram som i "dimensjonering" (funksjoner, muligheter...) er godt tilpassa skoleverket.

EinarB sa...

Dersom det er mulig, er vi interessert i å kunne plukke bilder fra samlinger som dette til NDLA-produksjoner. I så tilfelle må det gis tillatelse fra opphavsmann, og kilde vil oppgis.